POVSEM NOVI TOURNEO CUSTOM

Dobrodošli v svojem novem Toureo Custom, ki je idealen za preživljanje vsakdana, izlete s prijatelji in družino, vrhunsko pa se obnese tudi kot sopotnik na delovnih obveznostih.  Popolnoma prenovljen je na voljo kot priključni hibrid ali dizelska izvedenka EcoBlue. 
 

Prilagodljivi sedeži za do 8 potnikov. Podpira omrežje 5G preko povezanih storitev Ford Pro™. Poleg tega ima še obilo ostalih vrhunskih funkcij s katerimi se boste v vozilu Tourneo Custom počutili kot doma.
 

To je popolnoma novi Tourneo Custom. Najbolj vsestranski doslej.

 

IZBERITE SVOJ POGONSKI SKLOP

POVSEM ELEKTRIČEN

POVSEM ELEKTRIČEN

do 380 km dosega na električni pogon 

125 kW DC hitro polnjenje 

11 kW AC polnilec v kabini

Opcijsko 2.3 kW Pro Power vtičnica v vozilu 

Vlečete lahko do 2 toni

PRIKLJUČNI HIBRID

PRIKLJUČNI HIBRID

Popolnoma izpopolnjena delitev moči PHEV

2.5-litrski bencinski motor

16.5 kWh baterija

57 km dosega pri vožnji izključno na elektriko 

32 g CO2/km 

Vlečete lahko do 1,85 tone

DIZELSKI MOTOR

DIZELSKI MOTOR

2.0-litrski dizel motor

Prenovljeni 8 stopenjski avtomatski menjalnik

Najnovejši AWD (samo za vozila z avtomatskim menjalnikom)

Mehanski diferencial z omejenim zdrsom (samo vozila z ročnim menjalnikom)

Vlečete lahko do 2,5 tone

POGLAVITNE LASTNOSTI

 

NAJBOLJŠA IZKORIŠČENOST PROSTORA

NAJBOLJŠA IZKORIŠČENOST PROSTORA

Novi zadnji pomični sedeži vam ponujajo neskončno možnosti za razporeditev potnikov in tovora. Stranska tovorna vrata imajo nižjo višino, kar vam bo še dodatno olajšalo dostop do vozila.

IZPOPOLNJENA IZKUŠNJA

IZPOPOLNJENA IZKUŠNJA

Novi paket opreme Luxe daje vozilu Tourneo Custom nepredstavljivo prednost. S panoramsko streho, razkošnim ozvočenjem B&O s 15 zvočniki, ogrevanimi zadnjimi sedeži in ambientalno osvetlitvijo je novi Tourneo Custom vaš najboljši sopotnik na cesti. Vi in vaši potniki si to zaslužite. 

VAŠA PISARNA NA POTI

VAŠA PISARNA NA POTI

Skupaj z omrežjem 5G in sistemom SYNC 4 v kombinaciji z 33 centimeterskim zaslonom na dotik in glasovnim upravljanjem je novi Tourneo Custom lahko tudi vaša pisarna na poti. 

Navigacija s prometom v živo vam pomaga, da boste na cilj prispeli pravočasno. Poleg tega boste v voznikovi kabini našli tudi priročne predale za shranjevanje vseh naprav, ki jih potrebujete za delo. Vedno boste ostali povezani, saj vam Tourneo Custom nudi tudi dodatne USB vhode. Volan se nagiba, zato si lahko ustvarite delovno ploščo za računalnik ali mizo za malico.

POVEZANI Z  FORD PRO

POVEZANI Z FORD PRO

Tourneo Custom je povezano vozilo z vgrajenim sistemom Ford Pro™. Ford Pro™ aplikacije vključujejo  E-Telematics in FordPass Pro , vse pa uporabljajo podatke iz realnega časa in vam tako zagotavljajo maksimalno varnost in produktivnost.

ELEKTRIČNI PRIKLJUČEK NA DOSEGU ROKE

ELEKTRIČNI PRIKLJUČEK NA DOSEGU ROKE

E-Tourneo Custom je na voljo z električno vtičnico, kar spremeni vaše vozilo v mobilno polnilno postajo z 2.3 kW moči.

TEHNOLOGIJA ZA POMOČ VOZNIKU

TEHNOLOGIJA ZA POMOČ VOZNIKU

Vrsta naprednih sistemov za pomoč vozniku pomaga narediti vožnjo, parkiranje in delo še bolj enostavno.  Popolna 360° kamera, aktivna pomoč pri parkiranju in Reverse Brake Assist vam bodo pomagali pri še tako napornem manevriranju. Medtem pa vam bo inteligentni prilagodljivi tempomat pomagal pri centriranju voznega pasu in pri vas opozarjal v primeru utrujenosti pri še tako vsakdanji vožnji.

Konfigurator